Selvsalg

Har du spørgsmål?
KONTAKT OS HER

Den fulde selvsalgspakke

– du skal bare sætte en underskrift, og så sikrer vi dig et godt og trygt salg.

Har du allerede en køber på hånden eller ønsker du at sælge ejendommen uden ejendomsmægler via et selvsalg, er der en række forhold du skal være opmærksom på. Ejendomsmæglerens opgave er nemlig ikke kun at vise boligen frem. Ejendomsmægler udarbejder også en købsaftale, og rekvirerer alle nødvendige bilag og rapporter. Derudover er det også ofte ejendomsmægler, der står for tinglysningen. Når man betaler et salær til ejendomsmægler, er det derfor ikke kun fremvisningen man betaler for, men også det store papirarbejde.

Vi tilbyder at lave alt papirarbejdet for dig for kr. 12.500,00 inkl. moms.

Denne pakke omfatter følgende:

  • Vi udarbejder købsaftale
  • Vi indhenter udskrift fra tingbogen
  • Vi indhenter energimærke
  • Vi indhenter BBR-rapport fra kommunen
  • Vi indhenter ejendomsdatarapport
  • Vi indhenter lokalplaner og andet relevant materiale i den forbindelse

Skal der handles med ejerskifteforsikring, skal der indhentes flere dokumenter. Det gør vi også for dig.

  • Indhentelse af el-installationsrapport og tilstandsrapport. Dette skal koordineres med dig, da du skal sørge for, at der er adgang til huset.
  • Indhentelse af 2 tilbud fra ejerskifteforsikringer. Vi anvender ofte Dansk Boligforsikring, da de er nogle af de billigste på markedet, og du som sælger skal betale halvdelen af den billigste.

Udover indhentelsen af ovenstående varetager vi korrespondancen med købers rådgiver.

“Jeg er specialiseret boligadvokat, og startede Danmarks Boligadvokater op i 1981. Siden da har jeg hjulpet mange sælgere godt igennem deres salg. Med næsten 40 års erfaring, ved jeg, hvilken regler der gælder, og hvordan jeg kan sikre en sælger bedst muligt i salgsprocessen. Mine mange års erfaring er også grunden til, at jeg i dag tør kalde mig Danmarks nok mest erfarne boligadvokat.

Min rådgivning er nærværende, kompetent og jeg behandler alle sager med omhu og grundighed. Jeg har ry for altid at sætte mine klienter i højsædet, og det ry værner jeg om.

Kontakt mig uforpligtende, såfremt du har spørgsmål til min rådgivning og hvad jeg kan tilbyde dig.”

Bruno MikkelsenAdvokat