RÅDGIVNINGSPAKKE TIL KØBERE

– læs mere om vores mest populære pakke til købere her

Hvad enten der er tale om en lejlighed eller en villa, er et boligkøb en stor investering. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægler er sælgers mand, og kun sælgers mand. Vil man som køber være sikker på, at papirerne er i orden, kræver det, at man får en boligadvokat til at læse papirerne igennem.

Vores rådgivning indeholder alt det, du som køber har brug for, for at komme trygt igennem handlen. Det gælder uanset, om du køber villa eller lejlighed.

Vores pakke indeholder det du har brug for, for at få en tryg handel.

Pris for gennemgang – 7.500 kr. inkl. moms

Vær opmærksom på, at vores pris er fast. Opstår der en situation, hvor der skal bruges flere timer end normalt, inden der kan godkendes, vil du derfor ikke blive opkrævet ekstra. Det er et helt særligt vilkår vi har. Vi ønsker nemlig alle købere tryghed og økonomisk gennemsigtighed i købssituationen.

Læs mere om vores priser HER.

Køberpakken der indeholder alt du har brug for

Vores pakke til 7.500 kr. indeholder en grundig gennemgang af købsaftalen samt alle handlens bilag. Vi gennemgår købsaftalen og bilagene sammen med dig over telefonen. Du skal afsætte 1-1,5 time til gennemgangen. Det er nemlig typisk den tid det tager at nå igennem det hele. Under gennemgang gør vi dig opmærksom på forhold, som du skal være særlig opmærksom på i forbindelse med indflytning – eksempelvis reklamationsfrister.

Udover gennemgangen varetager vi dialogen med ejendomsmægler og berigtiger handlen, hvilket indebærer tinglysning og refusionsopgørelse.

Vi tilbyder også rådgivning omkring testamente. Det koster ikke ekstra, og du behøver ikke få lavet testamentet hos os. Hvis ønsker at få lavet testamentet hos os, kan vi dog tilbyde en rigtig god pris.

Endeligt svarer vi på alle de spørgsmål, som du måtte have.

Fast lav pris – så undgår du ubehagelige overraskelser

Vi har en fast pris på kr. 7.500 inkl. moms.

Vi tæller ikke timer, og vi tager os god tid til at gennemgå handlen med dig. Under mødet svarer vi på alle de spørgsmål du måtte have. Skulle du efterfølgende have nogle spørgsmål til handlen, som du ikke har fået svar under mødet, er du velkommen til at kontakte os, – også uden, at det koster ekstra.

ADVOKATGARANTI

Vi har advokatgaranti. Det indebærer, at vi garanterer, at din handel bliver gennemgået af en erfaren BOLIGadvokat og at det er en advokat, som holder mødet med dig. Hos os vil du således ikke møde en studentermedhjælper, en almindelig rådgiver eller en advokatfuldmægtig. Vi værner om kvalitet og giver dig advokatgaranti.

PRISGARANTI

Vi har en fast lav pris på 7.500 kr. Finder du en ligeså erfaren BOLIGadvokat, der vil gøre det billigere, matcher vi prisen. Eneste krav er, at prisen skal være på en advokatgennemgang, dvs. at det skal være en BOLIGadvokat og ikke en studenderende eller advokatfuldmægtig, der prissammenlignes med.