Selvsalg

Har du spørgsmål?
KONTAKT OS HER

SELVSALG

– professionel rådgivning ved selvsalg

Har du selv en køber til dit hus, er der ingen grund til at gå til ejendomsmægler. Det er dog i loven bestemt, at der skal afleveres nogle dokumenter, når der sker en overdragelse af fast ejendom. Det er derfor en god idé, at tage en rådgiver med på råd.

Der er stor forskel på, hvor meget arbejde man selv vil lægge i salget. Nogle foretrækker intet at skulle lave, mens andre helst vil lave så meget som muligt selv.

Vi forsøger at imødekomme alles ønsker, og vi har derfor lavet flere forskellige boligpakker til dig, der sælger uden ejendomsmægler.

Vær opmærksom på, det er i vores priser ikke er tage højde for de faktiske omkostninger ved handlen, som du skal betale ved siden af.

Fuld pakke

Vi varetager alt papirarbejdet. Du skal blot skrive under

8.500 kr. inkl. moms

Mellempakken

Vi udarbejder købsaftale, men du skal selv skaffe alle øvrige dokumenter.

6.000 kr. inkl. moms

Den lille pakke/skilsmissepakken

Vi udarbejder et minimalskøde.

2.500 kr. inkl. moms.

Tillægspakken – tinglysning og refusionsopgørelse

I forbindelse med handler, skal der tinglyses og lave refusionsopgørelse. Det er op til sælger og køber selv at aftale, hvordan handlens omkostninger skal fordeles.

Det er vores anbefaling i selvsalg, at man fordeler omkostninger mellem køber og sælger sådan, at køber betaler stempelafgift og tinglysningsafgift, mens sælger betaler for udarbejdelse af dokumenter samt tinglysning og refusionsopgørelse.

PRIS: 2.000 inkl. moms