FASTE LAVE PRISER

– det vigtigste hos os er en fair pris og en høj kvalitet i vores rådgivning

Vi er så sikre på, at vi har markedets laveste specialistpris, at vi har en PRISGARANTI. Finder du en billigere boligadvokat, matcher vi prisen.*

Prisgarantien kræver, at der er tale om en egentlig advokatgennemgang og ikke gennemgang af studentermedhjælper, advokatfuldmægtig eller sekretær ansat ved en boligadvokat. Endvidere skal det være en advokat med samme specialiseringsgrad som os. Endeligt skal pakken indeholder det samme som vores.

Ingen handel – ingen salær

Hvis handlen ikke går igennem, modtager du ingen regning fra os.

Gratis telefonforespørgsel

Det koster ikke noget at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores pakker eller til din handel. Vi sender først en regning, når vi er blevet enige om en pris, du har modtaget en ordrebekræftelse, arbejdet er udført, og handlen er endelig.

Skal du købe?

Rådgivningspakke – villa, sommerhus, ejerlejlighed og andelslejlighed

Indeholder en grundig gennemgang af købsaftalen og samtlige bilag samt møde enten over telefon eller på kontoret af ca. 1 times varighed. Indeholder også tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse  – kr. 6.500,00 inkl. moms.

Læs mere om pakken HER.


Rådgivningspakke – køb af landbrug med landbrugspligt

Indeholder en grundig gennemgang af købsaftalen og samtlige bilag samt berigtigelsen samt ansøgning om godkendelse til at erhverve landbrug – kr. 7.800 inkl. moms.*

* Prisen omfatter gennemgang af beboelsesejendom samt staldbygninger og jord. Skal der overtages besætning, maskiner mv., vil der kræve ekstra rådgivning. Når vi har haft mulighed for at vurdere sagens omfang, vil vi som regel kunne give en fast pris.


 

Tinglysningspakken – tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse 

Ønsker ikke en gennemgang af handlens dokumenter men alene tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse gør vi det for 3.500 kr. inkl. moms.

Skal du sælge?

Skilsmisseskøde

Udarbejdelse af skøde til overdragelse af ejendom inkl. tinglysning – kr. 5.000,00 inkl. moms. Læs mere HER.


Lille pakke – købsaftale

Udarbejdelse af købsaftale uden tinglysning – kr. 7.500,00 inkl. moms.


Mellempakken

Skøde/købsaftale med rådgivning og tinglysning – kr. 10.000,00 inkl. moms.


Stor rådgivningspakke

Skøde/købsaftale med rådgivning og tinglysning samt indhentelse af relevante dokumenter og bestilling af tilstands- og elrapport- kr. 12.500,00 inkl. moms.

Læs mere om pakken HER.

Andre ydelser

Entreprise (gennemgang af grundkøb samt kontrakt vedrørende opførelse af ejendom) – kr. 9.000,00 inkl. moms

Samejeoverenskomst – kr. 3.000,00 inkl. moms.

Ægtepagt – kr. 3.000,00 inkl. moms.

Standard testamente – kr. 4.000,00 inkl. moms. (kr. 3.000,00 inkl. moms såfremt det laves i forbindelse med gennemgang af handel.)

Gældsbrev – 1.500 kr. inkl. moms

Mangelsag – gratis formøde såfremt vi har gennemgået handlen. Yderligere pris aftales ved mødet. Der sendes ingen regning før klienten har godkendt pris og opgave.

BEMÆRK – Alle priser er alene vores salær. Positive omkostninger såsom tinglysningsgebyr mv. er ikke medtaget. Kontakt kontoret for en udspecificering heraf.