Søg
Close this search box.

Lad os hjælpe dig

Erfarne boligadvokater

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Når du skal købe bolig, er det vigtigt, at du får specialiseret hjælp til at læse papirerne igennem. Derudover skal du kende dine rettigheder som køber, og vide, hvad du skal være særligt opmærksom på. I vores arbejde vil vi bestræde os på at være oplysende og inddragende, så du er med i hele processen. Vi godkender ikke noget, før vi har talt med dig om det. På den måde sikrer vi, at du kommer trygt og godt i hus med handlen. 

Handlens dokumenter

Hvor vigtige er bilagene i en handel?

Huseftersynsordning

For at kunne bruge huseftersynsordningen til villaer og sommerhuse skal der udarbejdes tilstandsrapport, elrapport og tilbud på ejerskifteforsikring. Ellers kan sælger ikke være ansvarsfri for mangler ved ejendommen. Det er vigtigt, at alle dokumenterne foreligger. Vi hjælpe med at gennemgå dem, og er de ikke udfyldt korrekt, vil vi bede mægler sende os oplysningerne. 

Sælger i ond tro

Det sker at en sælger tilbageholder oplysninger om ejendommens fysiske stand. I de tilfælde vil du som køber kunne gøre et krav gældende over for sælger. Ofte vil sælge tilbageholde nogle oplysninger, og derved ikke give urigtige oplysninger. I det tilfælde er det usikkert om sælger hæfter. Du har nemlig som køber et undersøgelsespligt. Vi hjælper dig til at sikre, at den er overholdt, og fortæller dig, hvordan du undgår problemer i den henseende. 

"There is no place like home."

L. Frank Baum

Når du skal købe

Kend dine rettigheder

Du har ret til at have en advokat til at læse papirerne igennem inden handlen er endelig. Hvis en sælger ikke vil acceptere det, skal du kraftigt overveje, som det så er det hus, som du vil købe. Det kan nemlig godt tyde på, at sælger ikke har rent mel i posen. Vi vil altid anbefale, at du får læst aftalen igennem INDEN du køber. Når du først har købt, så hænger du som udgangspunkt på ejendommen. Også selvom der måtte vise sig forhold, som gør, at du fortryder. 

01

Underskriv købsaftalen med advokatforhold

Vi får aftalen ind og gennemgår den sammen med dig. 

02

Godkendelse af handlen

Når alle forhold er afklaret og vi har fået svar på eventuelle spørgsmål godkendes handlen

03

Tinglysning

Du skal tinglyses som ejer af ejendommen. Denne del hjælper vi også med. 

En bolighandel gennemført gennem advokaterne mikkelsen er en tryg bolighandel.

Advokaterne Mikkelsen

Vi er der for dig

Vores professionelle håndtering inkluderer

Vi er med hvert skridt i handlen, og vi slipper først sagen, når alt er på plads, og sagen er klar til, at der kan ske en overdragelse. Vi er din tryghed for en god handel. 

Indhold i vores boligpakke

Olietanke

Vi undersøge om der skulle være olietanke på din grund, så du ikke ender med en forureningssag

Vores mål er at hjælpe dig godt i mål med din handel – uanset om du skal købe eller sælge. 

Sider

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her