Vi rådgiver hele vejen

Boligkøb

Få en Erfaren Boligadvokat 

Stor køberpakke

7.500 kr. inkl. moms 

landsdækkende Boligadvokater

Rådgivning ved køb af bolig

I forbindelse med et boligkøb hjælper vi dig hele vejen. Vi læser dokumenterne igennem, og vi godkender ikke handlen før alt er på plads. Vi oplever at må indhente yderligere oplysninger i 8 ud og 10 handler. Oplysninger der af og til gør, at en køber takker nej til boligen. Det er vigtigt for os, at du er træffer din beslutning om køb på et oplyst grundlag, og det sikrer vi for dig. Vi godkender også skødet og refusionsopgørelsen. 

Vores store køberpakke til 7.500 kr. inkl. moms indeholder således alt det du har brug for som køber.

Prisen er fast – det vil sige, at du ikke betaler ekstra for ekstra arbejde i forbindelse med indhentelse af yderligere oplysninger.  

Vi svarer på dine spørgsmål

Hvad kan jeg få hjælp til?

Thomas Mikkelsen

360 graders juridisk rådgivning.

Det at købe bolig kan være en uoverskuelig proces med mange spørgsmål og usikkerheder. Vi ser det som vores opgave at sikre, at du er tryg i dit boligkøb. vi svarer på alle dine spørgsmål, og vi guider dig trygt igennem handlen. Vi følger handlen helt til dørs, og afslutter først sagen, når skødet er tinglyst. 

Har jeg overhovedet brug for en advokat?

Det spørgsmål får vi tit. Og svaret er – nej, ikke hvis alt er i orden. Det kan dog være enormt svært at gennemskue, om alt er i orden. Vi finder fejl og manglende oplysninger i 8 ud af 10 handler. Hvis du ikke bruger en boligadvokat, vil du derfor med overvejende sandsynlighed træffe din beslutning på et ikke tilstrækkeligt oplyst grundlag. Nogle gange går det godt, men hvis ikke – så kan det blive rigtig dyrt. Når man foretager en så stor investering, som et køb af bolig er, bør man kontakte en specialiseret boligadvokat. 

Vi oplever tit at blive kontaktet af boligkøbere, der ikke har brugt advokat, og selv har overset en række forhold i papirerne. Når sælger har givet oplysningerne, men køber ikke har været opmærksom og ikke brugt advokat, er der ikke nogen hjælp at hente. Så hænger man på den. Det er derfor vores opfattelse, at alle bør bruge en boligadvokat, når de køber. Vi har som boligadvokat meget svært ved at hjælpe, når først handlen er endelig.  

"Vi hjælper dig trygt i hjem"

advokaterne mikkelsen

Få professionel rådgivning

Indhold i vores køberpakke

Vores pakke til 7.500 kr. inkl. moms inkluderer alt det du som køber har brug for. 

Indhold - Køberpakke

Vi læser alle dokumenterne igennem og vi gennemgår de væsentligste forhold med dig.